Vereniging van Eigenaars   "JULIANAPARK"

Bertrand Russellstraat, Amsterdam

CONTACTPAGINA
STARTPAGINA

MEDEDELINGEN

CONTACT

DOCUMENTEN

ARCHIEF

LINKS

E-MAIL bestuur VvE

Locatie
Het appartementencomplex "Julianapark" is gelegen aan de Bertrand Russellstraat te Amsterdam op een steenworp afstand van het Amstelstation.
De coördinaten zijn: 52° 20'  51-53" NB, 004° 55' 14-23" OL.
Het gebouw is zeer goed bereikbaar per bus, tram, metro, trein.


Klik op de kaart voor een grotere versie in een nieuw window
Route te voet
Neem vanuit de hal van het Amstelstation de uitgang Oost (richting tram), de trap af. Steek de trambanen over en daal af naar de Maliebaan. Ons gebouw bevindt zich links.

Route per auto
Let op! I.v.m. de bouw van de "Amsteltower" is de verkeerssituatie voor het Amstelstation gewijzigd!
Neem op de ringweg A10 de afslag S112 (Diemen-Zuid/Centrum). Kies de richting Centrum. Dit is de Gooiseweg. Sorteer links voor bij de benzinepomp. Op het verkeersplein kiest u links (3/4) en vervolgens het tweede rechter voorsorteervak. Rij beneden voor het Amstelstation langs. Kies aan het einde links. Dit is de Hugo de Vrieslaan. Kies diect na ca. 5 m het voorsorteervak, opnieuw linksaf. Deze straat is de Bertrand Russellstraat. Rij door naar het einde, om de bocht.

Bestuur
U kunt in contact treden met het bestuur via de bestuursbrievenbus of via het e-mailadres van de vereniging vvejulianapark@hotmail.com. De brievenbus is te vinden bij het grote bellentableau, onder huisnummer 136, en is duidelijk te herkennen aan het opschrift. Vergeet alstublieft niet uw naam, huisnummer en telefoonnummer te vermelden.

Klussenteam
Er is een klussenteam van vrijwilligers dat bij storingen in de algemene ruimten reparaties van beperkte omvang verricht. U kunt storingen of klachten schriftelijk indienen via de bestuursbrievenbus of via het e-mailadres van de vereniging vvejulianapark@hotmail.com. Er worden alleen klachten in behandeling genomen die via de bestuursbrievenbus of het e-mail adres worden gemeld en die betrekking hebben op de algemene ruimten. Vergeet bij uw klacht alstublieft niet uw naam, huisnummer en telefoonnummer te vermelden.


Trachicarpus Fortunei Wagnerianus in bloei